Hvorfor har politiet blitt kalt etter at en mann har publisert en selfie av ham og hans hund?

Det har ofte vært historier i aviser eller media om vedtak av pitbulls som kjæledyr. Det har også vært tilfeller der pitbulls har angrepet mennesker eller barn. Dette hadde ført til at mange mennesker hadde et negativt syn på rase og reist mye frykt blant publikum. Folk tør ikke å nærme seg en pitbull ofte hvis de ser en passerer på gata. De kan være redd for hvordan hunden vil reagere.

Men eiere av godt trente pitbulls vet at hundene deres er så søte og vennlige som noen annen hund, selv om rasen har fått dårlig rykte i løpet av årene.

Dan Tillery hadde alltid drømt om å adoptere en hund, og da drømmen endelig ble oppfylt, ønsket han å udødeliggjøre dette øyeblikket ved å ta en selvtillit med sitt nye kjæledyr som han skrev på sin Facebook-side. Han ventet « liker » og kommentarer om sin nye hund, men han ventet ikke på hva som ventet på ham … Det er på grunn av dette bildet han så ta vare på sin hund. Fortsett å lese for å finne ut hva som virkelig skjedde.

Ønsker en hund

Dan og kjæresten hans ønsket å adoptere en hund i lang tid, og da muligheten viste seg for dem, var de begeistret. Dan sa i et nylig intervju på Oakland Press: « Kjæresten min og jeg har alltid ønsket en hund, men stedet vi leide tillot ikke hundene. Vi har nettopp kjøpt vårt aller første hus. Og hunder er tillatt!  »

Advertisements
Advertisements

Realiser deres drøm

Kort tid etter at hun flyttet inn i sitt nye hjem, begynte Dan og kjæresten sin søken etter en firbenet venn. Siden huset deres nå tillot kjæledyr, var det Dans drøm å ta en hund. Paret ble så forelsket i en redningshund med kallenavnet Sir Wiggleton.

Advertisements
Advertisements