Miksi poliisi kutsuttu kun mies on julkaissut selfien hänestä ja hänen koiransa?

Sanomalehdissä tai lehdistössä on usein ollut tarinoita pitbullien hyväksymisestä lemmikkeinä. On ollut jopa tapauksia, joissa pitbullit ovat kohdanneet ihmisiä tai lapsia. Tämä johti siihen, että monet ihmiset olivat negatiivisia kilpa-ajatteluja ja herättäneet suurta pelkoa yleisön keskuudessa. Ihmiset eivät uskalla lähestyä pitbullia usein, jos he näkevät yhden kulkevan kadulla. He saattavat pelätä miten koira reagoi.

Mutta hyvin koulutettujen pitbullien omistajat tietävät, että heidän koiransa ovat niin suloisia ja ystävällisiä kuin missään muussa koirassa, vaikka rotu on huomannut vuosien varrella.

Dan Tillery oli aina unelmoinut koiran hyväksymisestä ja kun hänen unelmansa tuli lopulta toteen, hän halusi kuoleman tämän hetken ottamalla itsekseen uuden lemmikkiensa, jonka hän lähetti hänen Facebook-sivuillensa. Hän odotti « tykkää » ja kommentoi hänen uutta koiraansa, mutta hän ei odottanut, mitä hän odotti … Tämä johtuu tästä kuvasta, jota hän näki ottaa koiransa huoltajuuden. Pidä lukemassa selvittääksesi mitä todella tapahtui.

Haluatko koiran

Dan ja hänen tyttöystävänsä halusivat ottaa koiran pitkään ja kun tilaisuus esiteltiin heille, he olivat innoissaan. Dan sanoi äskettäin haastattelussa Oakland Press: « Tyttöystäväni ja olen aina halunnut koiran, mutta vuokraamamme paikka ei sallinut koiria. Ostimme juuri ensimmäisen talomme. Ja koirat ovat sallittuja!  »

Advertisements
Advertisements

Ymmärrä unelmansa

Pian sen jälkeen, kun he siirtyivät uuteen kotiinsa, Dan ja hänen tyttöystävänsä alkoivat etsiä nelijalkaista ystävää. Koska heidän talonsa nyt sallivat lemmikit, oli Danin unelma ottaa koira. Pari sitten rakastui pelastuskoiraan, jonka lempinimi Sir Wiggleton.

Advertisements
Advertisements
Advertisements