Momentteja, joita ei koskaan pidä unohtaa

Historioissa on hetkiä, joita ei pidä koskaan unohtaa: ne, jotka välittävät eniten viisautta, tekevät meistä naurua kovemmin tai niitä, jotka heijastavat syvimmän itsestämme … Kaikki ilmaisumuodot ovat olleet rohkeampia: jotkut suurimmista kuvakkeista olivat uransa huippu, rock’n’rollin nousu määritteli uudelleen, mikä musiikki oli. Tässä on muutamia harvinaisia ​​hetkiä historiassamme, jota ei koskaan pidä unohtaa.

Claudia Cardinale, 1967

Advertisements
Advertisements

Claudia Cardinale esiintyi useissa arvostetuimmissa 1960- ja 1970-luvun elokuvissa. Hänellä oli enemmän kuin hänen kauneuttaan ja todellista lahjakkuuttaan, kuten hänen esityksensä elokuvat kuten The Girl with a Suitcase (1961), The Leopard (1963) ja Federico Fellinin (1963) 8½. Hän teki itselleen nimensä Yhdysvalloissa elokuvassa Pink Panther ja ampui sitten suurimmissa amerikkalaisissa elokuvissa, kuten Once Upon a Time lännessä, mutta palasi sitten italialaisiin ja ranskalaisiin lähteisiin.

Andrew the Giant ja Minnie Mouse Disney Land – 1975. Missä on Mickey?

Tällä harvinaisella kerralla Andrew the Giant teki päiväretken Disneylandiin vuonna 1975. Monet retkeilynäyttelijät, Andrew ja Minnie Mouse, Pluto ja monet muut ottivat tämän matkan aikana. André oli ammattilainen painija, joka oli kuuluisa taistelustaan ​​Hulk Hoganin kanssa. Hän oli myös näyttelijä ja hänen uskomattoman koonsa ansaitsi hänelle lempinimen « maailman kahdeksas ihme ».

Advertisements
Advertisements
Advertisements