Kjæresten hans ber om en nakkemassasje, når mannen hennes innser at noe er galt

1. Darling barn

Jake Coates og hans barndomshilsen Emmy Collett møttes i grunnskolen da de var bare 11 år gammel. Den unge gutten fra Monmouth, Wales og datteren til Luckington, Wiltshire, deltok på grunnskolen og dannet et tidlig band.

Advertisements
Advertisements

Fra skolens uskyldige kjærlighet til blomstring av ungdommens kjærlighet, har deres fremvoksende romantikk vokst gjennom årene. Og selv om de ikke kunne vite det på det tidspunktet, ville deres forhold påvirke deres fremtid på måter de aldri kunne forestille seg.

2. Skolepike forelsket

Reflekterende på eventyr debut, sa Emmy Collett senere: « Min » schoolgirl crush « på Jake begynte nesten 20 år siden da vi var 11. Vi ble raskt » barndoms elskere  » Og på 13, fortalte han meg at jeg var « hummeren, » sa hun, og citerte en referanse fra TV-serien Venner .

« Da vi var 16, søkte vi endelig motet til å innrømme våre følelser til hverandre, og vi gikk ut sammen i tre år, » sa hun og så på disse tidlige årene. Til tross for sin nasende romantikk, bør unge elskere snart treffe en beslutning som vil forandre deres liv.

Advertisements
Advertisements