Hänen tyttöystävänsä kysyy häneltä kaulahierontaan, silloin hänen poikaystävänsä ymmärtää, että jotain on väärässä

1. Darling-lapset

Jake Coates ja hänen lapsuuden ystävänsä Emmy Collett tapasivat peruskoulussa, kun he olivat vain 11-vuotiaita. Nuori poika Monmouthista, Walesista ja Luckingtonin tytär Wiltshireista, osallistui peruskouluun yhdessä ja muodosti varhaisen sidoksen.

Advertisements
Advertisements

Kouluasemien viattomasta rakkaudesta nuorten rakkauden kukoistukseen heidän syntymästään romantiikka on kasvanut vuosien varrella. Ja vaikka he eivät voineet tietää sitä tuolloin, heidän suhteensa vaikuttaisi heidän tulevaisuutensa tavalla, jota he eivät koskaan voisi kuvitella.

2. Schoolgirl murskaa

Heiheilevän debyyttinsä jälkeen Emmy Collett sanoi myöhemmin: « Minun » koululaisten murskani « Jakeella alkoi lähes 20 vuotta sitten, kun olimme 11. Me nopeasti tuli » lapsuuden ystäviä  » Ja kello 13, hän kertoi minulle, että olin « hänen hummeri, » hän sanoi, viitaten viittaus TV-sarjan Friends .

« Kun olimme 16-vuotiaana, etsimme vihdoin rohkeutta tunnustaa tunteemme toisillemme ja menimme yhdessä kolmeen vuoteen », hän sanoi katsomassa näitä alkuvuosia. Huolimatta syntymästä romantiikasta nuorten rakastajien pitäisi pian tehdä päätös, joka muuttaa heidän elämäänsä.

Advertisements
Advertisements
Advertisements