Hänen tyttöystävänsä kysyy häneltä kaulahierontaan, silloin hänen poikaystävänsä ymmärtää, että jotain on väärässä

3. Siirry erillisiin tapoihin

« Sinä olet minun kaikkien ja jos voisit vielä kantaa minua, menen naimisiin sinä päivänä », Jake kirjoitti muistiinpanoon Emmylle tuolloin. Kuitenkin, kun lasten ystävät olivat myöhässä teini-ikäisillä, lukio päättyi ja pari oli tekemisissä päätöksenteossaan tulevaisuudesta.

Advertisements
Advertisements

He olivat jakaneet ensimmäisen rakkauden jännittävän kokemuksen, mutta kun he menivät yliopistoon, he päättivät tutkia erilaisia ​​polkuja. Nuoret rakastajat erosivat, mutta elämä antoi heille suunnitelmia, joita he eivät odottaneet.

4. Romantiikka uudestisyntynyt

Jake Coates ja Emmy Collett pystyivät pysymään lähellä heidän oleskelunsa yliopistossa ja vaikka he ovat peräisin läheisestä sidoksesta, jonka he olivat kerran jakaneet nuoruudessa, lapsuuden ystävät puolustivat onnea ja päättivät liittymään uudelleen vuonna 2015.

Vaikka kesti « kymmenen pitkän vuoden » elvyttää heidän romantiikkaaan, tuntui luonnolliselta, että Emmy ja Jake löytävät itsensä toistensa taakse. Nyt kaksikymppisenä, urallaan menestyksellä, tuntui siltä, ​​että täydellinen pari oli tarkoitettu toisilleen. Kuitenkin kohtalolla oli myös muita asioita varastossa.

Advertisements
Advertisements
Advertisements