Husk bodybuilder barnet? 15 år senere vokste han godt opp

Møt Richard Sandrak – tidligere kjent som den sterkeste gutten i verden og Little Hercules. Kroppen hans var forskjellig fra en annen barns, eller en voksenes. Hans tur til å bli super rippet var en gal løp. Som barn hadde han 600 sit-ups og push-ups om dagen og satte tre stammer på kroppen. Sandrak vokste opp og kjente et liv med intens trening og en streng diett slik at han kunne bli den yngste kroppsbyggeren i verden. Men nå har han vokst opp, Richard Sandrak har bestemt seg for å ta en annen vei, og livet hans er helt annerledes nå. Du vil også bli overrasket over å oppdage hans nye lidenskap.

En ydmyk begynnelse

I 1992, i en liten landsby i Ukraina, mottok Pavel og Lena Sandrak sin sønn Richard til verden. Med talentfulle folk som Pavel og Lena som foreldre, virket det som om Richard var bestemt for storhet rett utenfor flaggermuset.

Advertisements
Advertisements

Pavel og Lena er både fra sportslige og konkurransedyktige bakgrunner. Pavel var en kampsport-verdensmester, mens Lena kastet seg inn i verden med konkurransedyktig aerobic. Det virket naturlig at Richard også skulle bevege seg i den retningen. Det viser seg at det skjedde raskere enn forventet.

2. Det er alltid solfylt i Philadelphia

Da Richard Sandrak var to år gammel bestemte foreldrene hans Pavel og Lena seg for å flytte familien til Pennsylvania på jakt etter et bedre liv. Det var der, bare i en alder av to, at Richard ble introdusert til vektløfting.

Pavel bygde et treningsstudio hjemme der Richard snublet mens faren hans jobbet og trente. Vanligvis ville en far bare la barnet være eller underholde ham med mer barnslige aktiviteter, men Pavel hadde en annen ide i tankene.

Advertisements
Advertisements