Tämä vauva peuroja puuttuu jalka ja löytää uusi tarkoitus elämässä

Tiettyä hylättyä eläintä voi olla vaikea arvioida ja ymmärtää. Usein pelastajilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä eläin on käynyt läpi; he vain tietävät, että heidän on autettava häntä.

Ota Australianin mokkomaalaus nimeltä Rudie. Kun joukko muukalaisia ​​löysi hänet muutaman päivän kuluttua syntymänsä, he huomasivat, että yksi hänen jaloistaan ​​oli katkaistu – ja oli selvää, että hän tarvitsi epätoivoisesti apua. Hänet otettiin eläinlääkäriin – ja sinun tarvitsee vain katsoa häntä nyt …

Kun pelastajat löytävät hylättyjä tai kadonneita eläimiä, on usein vaikeaa tietää tarkalleen, mitä köyhä on käynyt läpi. Tämä voi tietenkin auttaa hieman haasteena.

Advertisements
Advertisements

Tämä tapahtui varmasti silloin, kun se oli australialainen mokka nimeltään Rudie. Vain kaksi päivää syntymänsä jälkeen joukko ulkomaalaisia ​​löysi hänet ja huomasi jotain kamalaa: yksi hänen jalkansa oli osittain leikattu onnettomuudessa.

Vaikka olosuhteet olivat tuhoisat, hänen mahdolliset pelastajat tiesivät, että heidän oli autettava Rudiea; huono asia tuntui olevan kipu maailmassa. Joten he veivät hänet läheiseen eläinlääketieteelliseen sairaalaan toivoen, että eläinlääkäri voisi arvioida tilannettaan …

Valitettavasti yksikään niistä henkilöistä, jotka olivat löytäneet Rudie, pystyi kertomaan, mitä hänelle oli tapahtunut, vaikka oli mahdollista, että hän osui autoon. Yksi asia oli kuitenkin selvä: hän tarvitsi operaation mahdollisimman pian.

Onneksi vaikean leikkauksen jälkeen eläinlääkäri onnistui amputoimaan jäljellä olevan Rudie-jalan. Tämä tarkoitti, että hänen pitäisi elää koko elämästään vammaisuudella. Kaikki olivat kuitenkin iloisia siitä, että hän oli elossa!

Silloin eläinlääkäri sai selville, että Rudie tarvitsi vielä paikan kotiin. Heillä ei ollut keinoa vapauttaa häntä luontoon, kun otetaan huomioon hänen ikänsä, huoltajuuden puute ja fyysinen kunto.

Hetkeä myöhemmin yksi Rudie-toiminnasta auttautuneista eläinlääketieteellisistä teknikoista meni töihin. Rakastunut eläimiin itse, hän päätti, että hän olisi ainoa, joka tarjoaa köyhälle peuroille rakastavan kodin ikuisesti.

Vaikka pieni Rudie oli vaikea siirtymä, joka oli vielä hyvin nuori, eläinlääkäri teki parhaansa hoitamaan tarvitsemansa hoidon kotona. Hänellä oli ollut niin vaikea alku, ja hän halusi parantaa elämäänsä tuosta hetkestä lähtien.

Koska teknikko ja Rudie on innokkaasti menestyneet uudessa ympäristössään, hitaasti asiat alkoivat toimia. Jos joku olisi tietänyt varmasti, Rudie oli paljon taistelussa. Se, ja hän oli super söpö!

Hitaasti Rudie alkoi oppia työskentelemään vain kolmen jäsenen kanssa. Hän ei vain kävellyt omistajansa takapihalla, mutta hän söi myös säännöllisesti. Ja onneksi hän sopii hyvin kaikkiin muihin eläimiinsa!

Naisen koirat tuntuivat erityisen ystävälliseltä Rudien kanssa, ja he kaikki istuivat auringossa ja pihalla. Näytti siltä, ​​että se oli hyvä päätös päästä mukaan tämän perheen kanssa!

Eläinlääkärin teknikko uskoi, että Rudie oli lempeä ja ystävällinen luonto, että hän yhdistyi niin hyvin muiden lemmikkensä kanssa. Koska hän oli vuosien varrella pelastanut kymmeniä muita eläimiä, hän tiesi, kuinka vaikeaa se voisi olla, että uusi integroituisi.

Pienen peurojen hyväksymisen jälkeen nainen aloitti Instagram-sivun Rudieille, jotta hän dokumentoi kuinka hyvin hän otti uuteen kotiinsa ikuisesti. Hän otti jopa toisen naisen, joka oli samanikäinen, jotta se voisi pelata!

Rudie oli niin iloinen olemaan siellä, että hänen adoptiivinen äiti alkoi viedä hänet paikallisiin eläkkeisiin, jotta hän voisi viettää aikaa – ja tuo onnea – siellä asuvat ihmiset. Katsokaa pikku kulta, kun hän hyppäsi jonkun asukkaan vieressä!

Rudie: n Instagram-sivun julkaisemisen jälkeen tuhannet seuraajat ovat siirtyneet hänen tililleen, jotta hänen valokuvistaan ​​kirkastuvat. Täällä hän oli ihastuttavasti nähnyt sekaantuneen toisen adoptoivan äidin kanssa elävien muiden kotieläinten kanssa.

Rudie ei pelännyt kummallisen idän puolella. Katso tämä kaunis Halloween-puku! Tietenkin hän olisi voinut olla pukeutunut hirvittävään hammerhead hain, mutta se oli vain hauskaa. Oli selvää, että hän oli todella rakkaus!

Advertisements