M*A*S*H ​​- Hva selv de største fansen ikke vet?

M * A * S * H er en hit-serie. Fans har hatt ære av å følge henne over 11 uforglemmelige årstider. Det er en av de beste showene noensinne på CBS med et tema som dreier seg om de ekte hendelsene i Koreakriget.

Det er en TV-show som har laget hardcore fans. Han har laget historie for sine mange belønninger, hans interessante intriger og spesielt for lanseringen av Alan Aldas karriere. Rundt serien ble det også skandaløse øyeblikk. For å lære mer, fortsett å lese.

Advertisements
Advertisements

Historien om en soldat

Kaptein Hawkeye Pierce av M * A * S * H var Alan Alda største rolle. Skuespilleren oppfylte sin rolle fordi han tjente i hæren under koreansk krigen. Han oppnådde etter utdannelse fra Fordham University, som mange andre menn på dagen.

Alda var en artillerieoffiser. Jamie Farr, kjent som Korporal Klinger, har også en opplevelse som ligner Alda. Farr gjorde til og med opptredener i hærens treningsfilmer. Deres militære erfaringer tillot disse to mennene å komme inn i mentaliteten til deres karakterer. De kunne uten tvil uttrykke frustrasjonene om å bo i utlandet i krigstid.

Notatet var ikke alltid flatulent

Selv om M * A * S * H endelig har blitt en stor suksess, har det ikke alltid vært vellykket. I løpet av den første sesongen interesserte han ikke stor verden. Seerne så ikke ut som showet, så kontinuiteten i serien var et problem. Før du bestemmer deg for å kansellere serien på grunn av det lave antall seere (åpenbart ingen avbestilling fant sted) besluttet CBS å kringkaste serien på en mer fordelaktig tid.

M * A * S * H ble luftet lørdag kveld, etter det populære All In The Family showet og før Mary Taylor Moore Show. Denne tilpasningen forsterket umiddelbart klassifiseringen av serien, noe som tillot ham å beholde sin plass blant favoritt-tv-seriene fra amerikanerne.

Advertisements
Advertisements