M*A*S*H ​​- Hva selv de største fansen ikke vet?

Advertisements
Advertisements

Hva gjorde Col Potter?

Langt etter utgivelsen av M * A * S * H , skapt skuespiller Harry Morgan overskriftene av en annen grunn enn hans rolle som oberst Sherman Potter. I 1996 ble Morgan anklaget for vold i hjemmet og dømt til ett års fengsel med en bøte på $ 6000.

Morgan var 81 år på den tiden, og hans kone Barbara var 70 år gammel. Hans kone som han var gift i flere tiår ringte 911 og politiet startet Morgan. Han ble imidlertid utgitt på kaution på $ 5000.

Velsignelser av det virkelige livet til far Mulcahy

William Christopher vises på M * A * S * H som far Mulcahy, kapellin av 4077th. Etter M * A * S * H , tilbringer Christopher en stor del av sin fritid for å øke bevisstheten om autisme. Årsaken var spesielt viktig for skuespilleren fordi hans adopterte sønn, Ned, ble diagnostisert med autisme spektrumforstyrrelse på den tiden.

Christopher har ofte jobbet med National Autistic Society. Han hjalp dem med å offentliggjøre kunngjøringer om å øke bevisstheten om autisme i 1980-årene. Christopher og hans kone publiserte Mixed Blessings i 1985; en bok som beskriver deres erfaringer med tilhørende Ned. Dessverre, Christopher døde i 2016, men det er trygt å si at hvis han så utviklingen av autisme bevissthet i dag, ville han være stolt.

Advertisements
Advertisements