M*A*S*H ​​- Hva selv de største fansen ikke vet?

Advertisements
Advertisements

De brukte en eneste fyr til å gjøre alt

Den koreansk-amerikanske skuespilleren Soon-Tek Oh dukket opp flere ganger på M * A * S * H , han kunne spille fem forskjellige roller i samme episode! Slik var tilfellet i episoden av sesong fire, « The Bus ». Oh også dukket opp i sesong åtte « The Yalu Brick Road ».

Etter M * A * S * H hadde Oh en ganske flink skuespillerkarriere. Det ble til og med lansert i Stephen Sondheims Pacific Overtures on Broadway. I tillegg til teater og film fortsatte Oh å jobbe på fjernsyn. Du har kanskje sett det i MacGyver , Charlie’s Angels , Magnum PI og Hawaii Five-O .

Virkelig mose

Hawkeye og Trapper John kallenavnet sitt telt « The Swamp », som er tatt direkte fra boken som serien er basert på. Ifølge forfatteren til MASH: En roman om tre hæredoktorer , « The Swamp » var Hawkeye sovesal på universitetet da han studerte i utlandet.

Hvis du alltid har lyst til å føle hvordan det er å bo i The Swamp, kan du virkelig gjøre det! Det er en komplett kopi av teltet på Kansas National Guard Museum og en annen på Holley Military History Museum i Topeka, Kansas.

Advertisements
Advertisements