M*A*S*H ​​- Hva selv de største fansen ikke vet?

Advertisements
Advertisements

Inspirert av det virkelige livet

Som de fleste moderne TV-programmer som Office , ble M * A * S * H animert av ekte livsinnspilt actors spill. Noen tegn fra M * A * S * H sesongene 6 og 7 har blitt kalt til ære for Los Angeles Dodgers og Angels baseball spillere.

Forfatterne trakk også på deres personlige liv for å navngi tegnene i serien. De elskere og noen av Radars familiemedlemmer lånte navnet på folk som var verdifulle for forfatterne. Skuespiller Mike Farrell har selv bedt om at datteren hans i serien blir kalt sin biologiske datter Erin.

Alan Alda

Alan Alda har vært på M * A * S * H i elleve årstider og har ikke gått glipp av noen episoder. Han måtte forlate Los Angeles for å bli med i New Jersey hver uke. Hver helg kom han tilbake til NJ for å være sammen med familien. Han valgte ikke å flytte til California med sin familie fordi hun var usikker på lengden på serien. Etter MASH-finalen har Alda utviklet en langvirkende karriere i film og tv.

Han ble invitert som lege til ER og jobbet med Woody Allen i Manhattan Murder Mystery . Alda spilte også i The West Wing , 30 Rock , Blacklist og Horace og Pete . Dessuten har han blitt nominert til 21 Emmy Awards, har vunnet seks priser og en Golden Globe Award.

Advertisements
Advertisements