M*A*S*H ​​- Hva selv de største fansen ikke vet?

Advertisements
Advertisements

Ingen retur

Forfatterne til M * A * S * H var i utgangspunktet åpne for tilbakemelding, men endte med å bygge skummelt scener og skript. Forfatterne ville ha skrevet unødvendige detaljer om skriptene. En gang bestemte de seg selv for å sette skuespillerne i en ganske ubehagelig situasjon. De måtte bære tunge parker, og fungere som om de var midt på vinteren, da det i virkeligheten var en varm sommerdag i Malibu.

Etter denne hendelsen stoppet klagene. Imidlertid var mange skuespillere ulykkelige med fakta. McLean Stevenson har faktisk forlatt serien av denne grunn, og håper å finne mer suksess andre steder.

Wayne Rogers

Da Wayne Rogers, som spilte kaptein John Trainer, John McIntyre, bestemte seg for å forlate M * A * S * H , sa produsentene ham om bruddet. Det viste seg at Rogers, (en fan av favoritt på den tiden), aldri hadde signert en kontrakt. Så det var hans utgangskort. Rogers hadde opprinnelig auditionert for Hawkeye Pierce, men han var ikke fornøyd med kvaliteten på showet.

Så fortsatte han med Trapper. Rogers har hatt litt suksess i filmene. Han fortsatte imidlertid sin karriere ved å produsere, skrive og regissere. Dessuten jobbet han med økonomi og opprettet egenkapital investeringsselskap. Han kom til og med på Cashin In som gjestebetaler.

Advertisements
Advertisements