M*A*S*H ​​- Hva selv de største fansen ikke vet?

Advertisements
Advertisements

Sykepleier?

For å reflektere krigens realitet ble mange sykepleiere lansert på M * A * S * H , selv om disse tegnene bare gjorde efemere passasjer. Også sistnevnte hadde ingen store roller å spille og forfattere ga dem navn med liten innvirkning. Forfatterne trakk på HAM-operatørene og militæret for å nevne dem. Dermed ga de sykepleierne navnene fra det fonetiske alfabetet. Skuespillerinnen Kellye Nakahar var en av de kvinnene, og hun gjorde flere forestillinger i showet, hver gang iført et annet navn.

Nakahar hadde navnene på: Sykepleier Yamato, Sykepleier Charlie og Sykepleier Able på settet. Vær det som mulig, hun hadde hennes øyeblikk av herlighet i den ellevte sesongen hun spilte med Hawkeye.

uoverensstemmelser

Selv om skaperne av M * A * S * H forsøkte å forbli autentiske i deres skrifter, ble inkonsekvenser ikke utelukket. Støvlene som ble slitt av skuespillerne var for eksempel ikke ekte som de var for sterke. Dessuten foretrekker noen skuespillere heller å bruke sneakers i stedet. Det var derfor nødvendig å filme bestemte scener med strategi.

Andre kontekstuelle feil inkluderer: bruk av aluminiumsburger, pinballen som presenteres i offiserens klubb og sjokoladebjelker med UPC-emballasje trykt på baksiden. Alle disse elementene eksisterte aldri før 1960- og 1970-tallet.

Advertisements
Advertisements