M*A*S*H ​​- Hva selv de største fansen ikke vet?

Advertisements
Advertisements

En trist og merkelig tilfeldighet

M * A * S * H hadde en merkelig og uheldig repercussion i livet til McLean Stevenson og Roger Bowen. Stevenson spilte løytnant-kolonel Henry Blake på TV-serien, han dro serien for å finne bedre muligheter. Men hans karriere falt etter M * A * S * H til forferdelse av hele laget i serien.

I 1996 døde Stevenson av et hjerteinfarkt. Roger Bowen, som også spilte en viktig rolle i 1970-filmen M * A * S * H , døde av et hjerteinfarkt, akkurat som Stevenson samme år. Tilfeldighet, dødelig skjebne eller sjanse, de to mennene døde i to påfølgende dager.

Det beste av det beste

Det var 28. februar 1983 at den siste episoden av M * A * S * H ble kringkastet foran mer enn 106 millioner seere. Det var en historisk begivenhet for fjernsyn. Denne endelige ble registrert av Super Bowl.

M * A * S * H har opplevd lansert ganske imponerende. I begynnelsen interesserte det ikke mange mennesker, i løpet av de neste 10 sesongene gjorde det millioner av tilskuere, og nedfallet var ikke en suksess.

Den finale av serien, med tittelen « Farvel, Farvel og Amen. » Varet to og en halv time og ble regissert av stjernen i serien Alan Alda. Alda har alltid hatt et uttrykk i etableringen av serien. Faktisk skrev han tretten episoder, gjorde noen, og gjorde også sine vanlige skikkelser.

Men den endelige oppnådde av Alda var ikke veldig overbevisende. Du vil legge merke til at de fleste scenene i M * A * S * H- finalen foregår innendørs, og deres utendørs innstilling er blitt hærget av brann.

Advertisements
Advertisements