M*A*S*H ​​- Hva selv de største fansen ikke vet?

Advertisements
Advertisements

Kjole

Som tidligere nevnt spilte Klinger i utgangspunktet rollen som en likemann. Dessuten så vi det med en brudekjole i serien. Den samme brudekjole har vært sportet på tre forskjellige anledninger, av tre forskjellige aktører i serien. Denne mangelen på fornyelse har sikkert vært knyttet til en økonomipolitikk.

Først ble kjolen slått av Klinger da han giftet seg med Laverne Esposito. Da brukte Margret Houlihan det da hun ble gift med løytnant oberst Donald Penobscot. Endelig var det opp til Soon Lee å ha på henne da hun giftet seg med Klinger.

Storbritannia, serien var ikke en stor suksess

Diffusjonssonen til en serie er avgjørende i forhold til suksess. Sammenlign situasjonen med en idrettsutøver som ble overført til et annet lag etter å ha spilt på landslaget. Sikkert vil han ikke lykkes med å blomstre som han selvfølgelig ville ha gjort i sitt opprinnelige lag.

For sin del var M * A * S * H-serien ikke så populær i Storbritannia som den var i Amerika. Til slutt interesserte den bare den amerikanske offentligheten. Faktisk var britene ikke særlig tiltrukket av bakgrunnsskuesekvensene for de komiske scenene. Denne trenden var imidlertid veldig mye i den amerikanske serien.

Advertisements
Advertisements